FeNeRBaHÇe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FeNeRBaHÇe

...HOŞGELDİNİZ...

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ziya Doğan Basın Toplantısında !!!

YazarMesaj
Admin
ADMİN
ADMİN
Admin

Erkek

Ziya Doğan Basın Toplantısında !!! Empty
MesajKonu: Ziya Doğan Basın Toplantısında !!!   Ziya Doğan Basın Toplantısında !!! Icon_minitimeÇarş. Şub. 28, 2007 12:43 am

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Trabzon’da asla yalnızlık hissetmediğini söyledi.

“Beşiktaş maçından 3 puan almak istiyoruz”
Denizlispor karşısında alınan galibiyetin moralleri düzelttiğini belirten Doğan, “Bu sezon ilk defa üst üste 2 maç kazandık. Ancak bu sonuçlar asla Trabzonspor için yeterli değil. Daha fazla galibiyet almamız lazım. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu karşılaşmadan 3 puan alıp özgüvenimizin tam olarak yerine gelmesini istiyoruz. Bu nedenle Beşiktaş müsabakasına konsantre olmaya çalışıyoruz. Eğer galip gelirsek kupa da karşılaşacağımız Gaziantepspor karşılaşmasına moralli gidip turu geçeriz diye düşünüyorum. Bu kolay değil ama imkansız da değil” yorumunu yaptı.

“Önümüzdeki 3 maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz”
Doğan, hedefin bundan sonraki 3 karşılaşmadan da kayıpsız ayrılmak olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü, “Önümüzde Gaziantepspor, Konyaspor ve Galatasaray müsabakaları var. Bu periyodu iyi kapatmalıyız. Eğer bu 3 karşılaşmadan da galip ayrılırsak ligde ilk 3 için iddiamız çok fazla olacak. Hatta ilk 2 ihtimalimiz bile var. Yani biz ligde yukarılara tırmanmanın hesaplarını yapıyoruz. Şuana kadar kazandığımız 2 maçla çıkış yakaladığımızı düşünmüyorum”

“Tolga’ya çok güveniyorum”
Tolga’nın ülkenin en iyi kalecilerinden biri olduğunu ifade eden Doğan, “Tolga 2 maç oynadı biranda insanların gözünde milli takıma yükseldi. Liverpol’a transfer edildi. Bu Türkiye’nin eksikliği bana göre. Genç kaleci hata yapacak. Denizli maçında da sadece 1 golde hatası vardı. Dünyanın en önemli kalecileri hatalı goller yiyor. Tolga’da ısrar edeceğiz. 1 gol dünyanın sonu değil. Tolga önceki haftalarda yaptığı kurtarışlarla takımı oldukça rahatlattı. Türk futbolunun ve milli takımının böyle kalecilere ihtiyacı var” dedi.

“Yedek oyuncularda bizim için önemli”
Takımda oynayanlar kadar oynamayanlarında değerli olduğunu vurgulayan Doğan, “Kadroda bulunan tüm oyuncuların kendisini iyi hazırlaması lazım. Ben futbolcularımdan çok memnunum. Oynamayan oyuncu buruk olur ama morali bozuk olmamalı. Bu mantığı değiştirmek lazım. 25 futbolcudan kim uygunsa o oynar. Ben tüm oyunculara değer veriyorum. Milan Stepanov’da aynı durumda” diyerek sözlerini tamamladı.
https://hayaletcocuk.yetkin-forum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-